Stanaj - Romantic | Finale | The Voice of Albania 6 | My Station

Stanaj - Romantic | Finale | The Voice of Albania 6

93K Views
1K Likes
The Voice of Albania transmetohet në Top Channel të premten në orën 21:00. Për më tepër ndiqni faqen tonë http://thevoice.top-channel.tv

THE VOICE OF ALBANIA - SOCIAL MEDIA

Facebook - https://www.facebook.com/thevoice.albania/
Twitter - https://twitter.com/VoiceAlbania
Instagram - https://www.instagram.com/voicealbania/
SnapChat - https://snapchat.com/add/thevoicealbania

ÇFARË ËSHTË "THE VOICE OF ALBANIA"

"The Voice" mban firmën e "Talpa International Productions" dhe promovon zërat më të mirë të muzikës së lehtë, që duan të lançohen në tregun muzikor. Ky kompeticion bazohet vetëm tek "zëri" i konkurentit, gjë që e bën të dallojë nga formatet e tjera në botë.